Cégünkról

védjegy

Üdvözöljük a Dunsztnál, a Hungária Group tagvállalatánál

A Dunszt prémium lekvár és szörp manufaktúra a Hungária Cégcsoport megbecsült tagjaként a minőség, hagyomány és innováció tökéletes egyensúlyát képviseli. Cégünk elkötelezett híve a természetes alapanyagoknak és a kézműves feldolgozásnak, hogy termékeinkkel visszahozzuk a régi idők autentikus, tiszta ízeit a modern konyhákba.

Elkötelezettség

Minden egyes üveg lekvárunk és szörpünk gondosan válogatott, friss gyümölcsökből és zöldségekből készül, melyeket helyi termelőktől szerzünk be. Így biztosítjuk, hogy a legjobb minőségű alapanyagok kerüljenek a feldolgozóüzemünkbe. Kézműves módszereinkkel megőrzünk minden értékes vitamint és ásványi anyagot, miközben egyedi receptjeinkkel különleges ízvilágot teremtünk.

Szolgáltatásaink

A Dunszt termékek között megtalálhatóak a hagyományos ízek, mint a házi eperlekvár és a bodzaszörp, de kínálatunk folyamatosan bővül új, izgalmas kombinációkkal is, mint például a levendulás szilvalekvár vagy a mentás ribizliszörp. Minden termékünk GMO-mentes és mesterséges tartósítószer nélkül készül, hogy Önök a lehető legtermészetesebb formában élvezhessék ezeket a finomságokat.

Célunk nem csupán az, hogy ízletes termékeket kínáljunk, hanem hogy egy életérzést adjunk át – a természet közelségét és a gondosan elkészített ételek örömét. Ennek jegyében rendszeresen részt veszünk helyi rendezvényeken, vásárokon, és nyílt napokat szervezünk manufaktúránkban, ahol betekintést nyerhetnek a termelés folyamatába, és megkóstolhatják újdonságainkat.

A Dunszt prémium lekvár és szörp manufaktúra büszke arra, hogy termékeinkkel hozzájárulhatunk a magyar gasztronómiai kultúra gazdagításához, és reméljük, hogy Ön is megtalálja kedvenceit kínálatunkban. Látogasson el hozzánk, és fedezze fel a Dunszt varázslatos világát, ahol a minőség, a természetesség és a szenvedély találkozik!

Kapcsolatfelvétel

Kérdésed van? Szeretnél Dunszt termékeket adni ajándékba? Díszcsomagolást vagy ajándékcsomagot keresel? Lépj velünk kapcsolatba még ma és mi igyekszünk minden igényedet kielégíteni.

Biztonságos fizetés paypall visa master
HGr Csoport tagja