védjegy

Jeges tea szörp 1 L

Prémium szörpjeink gondosan válogatott gyümölcsökből készülnek, így egy teljesen más élményt nyújtanak, akár egy családi összejövetelen, akár egy nyári napon ha csak valami frissre szomjazunk. Kézműves szörpjeinkben minden kortyban visszaköszön a gyümölcsök frissessége, és az ízek harmóniája. Akár koktélokat, desszerteket készít vagy csak szeretne belevinni egy kis újdonságot a reggeleibe, szörpjeink azt ígérik, hogy minden élményt új magasságokba fognak emelni.... Továbbiak megjelenítése

Kézbesítés 1-5 munkanapon belül.

Frissítse fel magát kézműves szörpünk kitűnő ízével, amelyet kézzel szedett gyümölcsökből készítenek, teli természetes ízekkel. A kis tételekben gondosan elkészített szörpjeink olyan kiváló ízélményt kínál, amely feldobja a minden napokat. Fedezze fel az édesség és a frissesség tökéletes egyensúlyát minden üvegben. Rendelje meg szörpünket még, ma és tapasztalja meg a frissesség élményét.

Összetevők 80% gyümölcs, meggy, víz, cukor (savanyúságot szabályzó anyag: citromsav) Felbontás után hűtőben tárolandó. 1 héten belül elfogyasztandó!

.

Kiszállítás:

Minden rendelést DPD házhozszállítással juttatunk el a megrendelőhöz.

Biztonságos fizetés paypall visa master
HGr Csoport tagja